Menu Sluiten

Maaltijden

Middagverblijf op school

Voor de kinderen (in de Lindenlaan en de Eeklostraat) die ’s middags op school blijven eten, zijn er 3 mogelijkheden:

  • lunchpakket en eigen drank (in hervulbare drinkfles of plastic flesje, geen blik, brik of glas, geen frisdrank) meebrengen
  • lunchpakket meebrengen en soep nemen op school
  • warme maaltijd (soep – aardappelen/rijst – groenten – vlees/vis – water)

In de eetzaal wordt er door de school enkel fris water uit de kraan voorzien.

Voor wie een warme maaltijd of soep wil, vullen de ouders vóór de 25ste van de voorgaande maand een vooraf opgemaakt formulier in. Indien een kind ziek is of een maaltijd moet geannuleerd worden, laten de ouders dit ’s morgens (vóór 9 uur) weten aan het secretariaat. Indien het secretariaat niet tijdig werd verwittigd, kan de maaltijd niet meer geannuleerd worden bij de traiteur en zien wij ons ook genoodzaakt deze maaltijd aan te rekenen via de maandelijkse factuur.

Onze maaltijden worden verzorgd door Hanssens catering.

In Tervenen kan alleen een lunchpakket gebruikt worden.

Als vergoeding voor de middagprestatie van het personeel, wordt via de schoolrekening per kind dat op school blijft eten een vaste vergoeding aangerekend (remgeld).

Tijdens het gebruik van de maaltijd in de eetzaal volgen de kinderen de instructies van de toezichters op. Er wordt gestreefd naar een rustige en hygiënische omgeving, waarin de kinderen bijdragen tot de netheid van de eetzaal. Het aankweken van gezonde eetgewoonten en het bijbrengen van beleefde tafelmanieren staan daarbij centraal. Alle tarieven vind je terug in de schoolbrochure.